DISEÑO WEB

 

INICICONTACTE / UBICACIÓ / PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS ESPCAT
Els nostres PRODUCTES
Baranes
Gelosies i Mallorquines
Tancaments i Divisions
Mampares de Bany
Mosquiteres
Persianes
Portes d'Entrada
Reixes i Ballestes
Sostres
Finestres i Balconeres
Vidres i Cristalls
Vitrines
Últims TREBALLS
OPINIONS de Clients
FINANÇAMENT
Finançament en tots els nostres productes > fins a 12 mesos sense interessos (possibilitat de 3 o 6 mesos) >>> contacta amb nosaltres per a més informació <<<
Agraïm el vostre interès en Aluminios Montornès, s.l.
La nostra empresa familiar porta 21 anys oferint el millor servei en fabricació, subministrament i instal·lació de tot tipus de fusteria d'alumini. La nostra llarga trajectòria ens permet aportar coneixements, qualitat i serietat en el Vallès i en tota la província de Barcelona.
Fusteria d'alumini_Baranes d'alumini en el Vallès Barcelona. Fusteria d'alumini_Fabricació i instal·lació de gelosies i mallorquines, de llepis fixos o mòbils, a la zona del Vallès Barcelona. Fusteria i tancaments d'alumini per a àtics terrasses balcons galeries a vivendes del Vallès Barcelona. Divisions deparacions i armaris d'alumini. Fusteria alumini_Instala·lació de mampares en alumini per a dutxa o banyera, en diferents colors, en el Vallès i província de Barcelona.
Fusteria d'alumini a Barcelona Vallès_Fusters aluminis_Fabricació i instal·lació de mosquiteres a habitatges de les comarques del Vallès i Barcelona província. Fusteria alumini_Persianes d'alumini motoritzades o sense motor en Vallès i Barcelona. Alumini fusteria a Barcelona Vallès_Portes d'entrada a cases o habitatges amb vidres o sense, a Barcelona i Vallès. Fusteria d'aluminis_Fàbrica de reixes i ballestes de seguretat per a locals botigues negocis o habitatges de Barcelona i Vallès.
Fusteria d'alumin al Vallès Barcelona_Col·locació de sostre d'alumini de diferents colors_Sostres en alumini per acuines o banys, passadissos i galeries, a Barcelona i Vallès. Preus de fusteria d'alumini_Finestres alumini, portes i balconeres d'alumini al Vallès i Barcelona. Vidres amb càmara tèrmica i de ruptura, vidres temperats, vidre laminat, instal·lació a Barcelona i Vallès. Fusteria alumini_Fabricació de vitrines en alumini amb vidre per mòduls i mobles de cuina i bany, a Barcelona Vallès.
El nostre BLOC
©2009 - ALUMINIOS MONTORNÈS - info@aluminios-montornes.com
Federico García Lorca, 17 - baixos | 08170 Montornès del Vallès | Barcelona | T. 935 680 281 | F. 935 687 436 | M. 678 681 598
 

A Aluminios Montornès som fabricants i instal·ladors de fusteria d'alumini a Barcelona i província, especialment en el Vallès: Montornès del Vallès, Montmeló, Martorelles, Vilanova del Vallès, Sant Fost de Campcentelles, Granollers, La Roca del Vallès, Mollet del Vallès, Vallromanes, Alella, Parets del Vallès, Lliçà d'Amunt, Llinars del Vallès, Canovelles, Cardedeu, Terrassa, Castellar del Vallès, Matadepera, Sant Cugat del Vallès, Caldes de Montbui, Cerdanyola del Vallès, Sabadell, Barberà del Vallès, Ripollet, Rubí. Instal·lem qualsevol peça de fusteria metàl·lica: finestres d'alumini, persianes, sostres d'alumini per a banys cuines galeries, portes i balconeres d'alumini, gelosies venecianes fixes o mòbils per a finestra o porta, vitrines per a mòduls armaris de cuina o bany amb o sense vidre, reixes i ballestes de seguretat per a finestra porta balconera, mampara de bany o dutxa en alumini, vidres o cristalls a mida i de colors, mosquiteres, tancaments d'àtics terrasses o galeries, divisions separacions interiors de despatxos oficines tiendas locals, portes de garatge pàrquing i persianes, baranes exteriors o interiors. Fabricació d'alumini en tots els colors de la gamma RAL i amb tot tipus de vidres. Sistemes d'obertura variats: oscil·lobatent, practicable, abatible, en guillotina, batent... sempre pensant en la millor solució de fusteria d'alumini per a cada cas i situació en concret, per alguna cosa tenim una llarga trajectòria en fusteria d'alumini. Pla Renove de la Generalitat de Catalunya Pla Renova't.
Estarem encantats d'atendre a les vostres necessitats. Pressupostos + visita gratis sense compromís.